Joost de Jonge
Directeur L&D Support International
Joost de Jonge is getrouwd met Jonne, heeft een dochter en woont in Haarlem. Vanaf 2014 is hij bestuurder van L&D Support International Products. Joost heeft een econometrische achtergrond en is jaren als datascientist actief geweest. Met deze achtergrond is Joost in staat om cijfermatige modellen te maken van alles wat we in het dagelijkse leven tegen komen. Achter de meting van L&D Support zitten complexe modellen die het menselijke gedrag beschrijven en kunnen voorspellen.
Naast de bestuurlijke verantwoordelijkheid is Joost verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van de Psychometrische modellen van L&D Support.
Albert van Zijl
Chief Information Officer
Albert van Zijl is vanaf 1999 betrokken bij L&D Support. In de jaren voor L&D was bij werkzaam als programmeur/ontwikkelaar en accountmanager in de technische sector. Hierdoor kon hij de aansluiting vinden bij L&D. Vanaf 2004 is Albert fulltime in dienst bij ons.

Samen met de collega’s van het eerste uur heeft hij de IT-systemen ontwikkeld. Albert kent L&D van binnen en buiten en zijn grootste passie is om de systemen veilig en technisch “state of the art” te laten zijn. Daarnaast is hij volledig opgeleid als Privacy Officer.
George van Ederen
Directeur Nederland Opgeleid
George van Ederen is getrouwd met Annemieke en vader van 2 jongens. George heeft Veranderkunde gestudeerd omdat hij wilde begrijpen waarom de ene organisatie voelt als een gevangenis en de andere als levend organisme, terwijl het beiden vergelijkbare bedrijven zijn. Hij kwam erachter dat met name het gedrag van de mensen binnen deze bedrijven het verschil maakte en wilde daar iets mee.

Sinds 2012 werkt George als directeur, trainer, adviseur en aanvoerder bij L&D Support en helpt hij met zijn kennis van het assessment om professionals en organisaties goed en eerlijk naar zichzelf te kijken.
Ronald Zwanenburg
Manager Sociale Domein
Ronald Zwanenburg woont samen met Marjolein en zijn twee kinderen Phileine en Mees in Beverwijk. In 2000 begonnen in de jeugdzorg in Amsterdam en na 10 jaar ingeruild voor een functie in de Arbeidsbemiddeling het sociaal domein bij Maandag®. In 2021 gestart bij L&D Support en daar kan hij alles wat hij in de jaren ervoor heeft geleerd in de praktijk brengen. Het glas is halfvol en kijk naar wat je wel kunt is wat hem altijd drijft in het contact met mensen. Hierdoor sluit het werk wat hij nu doet bij L&D Support goed aan. Met veel energie en plezier wil hij iedere gemeente kennis laten maken met de inzichten van de ABC-Methode.
Francis van der Haagen
Management Assistent
Francis van der Haagen is getrouwd met Jan en woont in Zaandam. Zij is bonusmoeder en bonusoma van Jan zijn kinderen en kleinkinderen. Vanaf september 2014 werkt Francis als office-manager bij L&D Support en zij is ons visitekaartje. Francis was tot 2014 personal assistent DGA in de automotive. Francis is een echte duizendpoot en is ondersteunend aan de rest van de collega’s en aan onze klanten. Haar werkzaamheden zijn divers, van debiteurenadministratie tot en met beheerder van ons Dynamic Managing systeem. Francis houdt van mensen en zorgt ervoor dat alles tiptop in orde is. Ook is Francis vrijwilliger in Hospice De Schelp in Krommenie.
Jiske Schurink
Trainer
Jiske Schurink woont samen met Roel in Hoorn. Roel heeft twee kinderen die geregeld in Hoorn zijn. Sinds 1 september 2022 werkt Jiske als trainer/adviseur sociaal domein bij L&D Support. Daarvoor heeft zij 26 jaren gewerkt bij gemeenten in diverse rollen, van bijstandsconsulent tot en met manager van een gebiedsteam in het sociaal domein. Zij houdt van mensen en om een steentje te kunnen bijdragen aan iemands ontwikkeling vindt zij het mooiste om te doen. De uitdagingen waar gemeenten voor staan zijn haar erg bekend en deze kennis kan zij goed gebruiken in haar huidige functie bij L&D Support.

We geven mensen inzicht in hun ware potentie. Dat doen wij met kennis en achtergrond van:

  • Psychologie
  • Business Intelligence & data science
  • Sociaal Domein
  • Informatie Technologie
  • Human resources & talent management
  • Organisatieadvies en transformatie
  • Projectmanagement

Neem contact op

 

Vraag een demo aan

 

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief