Dit zijn we

Met elkaar werken we eraan om de talenten en mogelijkheden van elk mens zo goed mogelijk in te zetten. Binnen het bedrijfsleven, maar ook binnen het sociaal domein. En dat doen we met

Joost de Jonge

Directeur L&D Support International
Joost de Jonge, getrouwd en vader, woont in Haarlem en leidt sinds 2014 L&D Support International Products.

Met zijn econometrische achtergrond en ervaring als datascientist ontwikkelt hij cijfermatige modellen die menselijk gedrag beschrijven en voorspellen. Hij beheert ook de psychometrische modellen van L&D Support.

Francis van der Haagen

Management Assistent
Vanaf september 2014 werkt Francis als Office Manager bij L&D Support.

Francis is ondersteunend aan de collega’s en aan onze klanten. Haar werkzaamheden zijn divers, van debiteurenadministratie tot en met beheerder van ons Dynamic Managing systeem. Francis houdt van mensen en zorgt ervoor dat alles goed geregeld is. Ook is Francis vrijwilliger in Hospice de Schelp in Krommenie.

Albert van Zijl

Chief Information Officer
Albert van Zijl is vanaf 1999 betrokken bij L&D Support. In de jaren voor L&D was hij werkzaam als programmeur/ontwikkelaar en manager in de technische sector, een perfecte aansluiting voor L&D.

Samen met de collega’s heeft hij de IT-systemen ontwikkeld. Albert kent L&D van binnen en buiten en het is zijn taak om de systemen veilig en technisch “state of the art” te laten zijn.

Jiske Schurink

Trainer
Jiske Schurink woont in Blokker met Roel, die twee kinderen heeft. Sinds september 2022 is zij trainer/adviseur sociaal domein bij L&D Support.

Ze heeft 26 jaar bij gemeenten in het sociaal domein gewerkt in verschillende functies. Jiske zet zich graag in voor de uitvoerende professionals in het sociaal domein. Haar passie voor persoonlijke ontwikkeling en haar ervaring helpen haar in haar huidige functie.

George van Ederen

Directeur Nederland
George van Ederen heeft Veranderkunde gestudeerd omdat hij wilde begrijpen waarom de ene organisatie voelt als een gevangenis en de andere als levend organisme, terwijl het beiden vergelijkbare bedrijven zijn.
Hij kwam erachter dat met name het gedrag van de mensen binnen deze bedrijven het verschil maakte en wilde daar iets mee.

Sinds 2012 werkt George als directeur, trainer, adviseur en aanvoerder bij L&D Support en helpt hij met zijn kennis van het assessment om professionals en organisaties goed en eerlijk naar zichzelf te kijken.

Ronald Zwanenburg

Manager Sociale Domein
Ronald Zwanenburg is in 2000 begonnen in de jeugdzorg in Amsterdam en na diverse functies in 2021 gestart bij L&D Support.

Daar kan hij alles wat hij in de jaren ervoor heeft geleerd in de praktijk brengen. Het glas is halfvol is zijn drijfveer in het contact met mensen. Hierdoor sluit het werk wat hij nu doet goed aan. Met veel energie en plezier wil hij iedere gemeente kennis laten maken met de inzichten van de ABC-Methode.

Tom van der Kaay

Administratief medewerker
Tom is gescheiden, vader van 2 mooie dochters en opa van een kleindochter. Hij is al vanaf 2013 werkzaam voor L&D als administratief medewerker. 

Hiervoor heeft hij 20 jaar gewerkt bij een grote DAF dealer in Rotterdam alwaar hij naast HR ook administratieve taken had. Vanaf 2018 werkt hij bij een administratiekantoor in Reeuwijk.

Sorin Bighiu

Software Engineer
Sorin is een toegewijde professional op het gebied van informatica.

Sorin heeft een solide achtergrond in softwareontwikkeling en een scherp oog voor innovatie.

In zijn vrije tijd houdt Sorin ervan om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de technologie-industrie, deel te nemen aan hackathons en nieuwe codeeruitdagingen te verkennen.