Successen

Dankzij de inzichten die de methoden van L&D Support geven, zien deze klanten al:

  • Minder verzuim en meer veerkracht bij medewerkers
  • Voorkomen van burn-out klachten bij medewerkers
  • Succesvolle trajectkeuzes voor werkozen
  • Meer uitstroom naar werk van werklozen

Referenties

Ondersteuning bij juiste selectiekeuzes en weinig verloop
Als scale-up organisatie groeien wij enorm. Daarom hebben wij bij de selectie van nieuwe collega’s duidelijk inzicht nodig in de persoonlijkheidskenmerken van elke kandidaat. De Profilizer-methode biedt, waardoor we goede kandidaten kunnen selecteren en weinig verloop hebben.

Anne-Pauline Wessels

Recruitment Manager

Het duwtje in de rug om in actie te komen
Het inzicht dat de Profilizer talentenmeting geeft zorgt altijd voor een moment om eens echt stil te staan bij hoe iemand in zijn vel zit. Dit kan iemand helpen om (eerder) in actie te komen, dat kan zijn om iets te doen, maar ook om juist iets te laten. Dit inzicht geeft vaak net het duwtje in de rug dat iemand nodig heeft om in actie te komen en om mogelijke uitval te voorkomen.

Alexandra Herman de Groot

Business coach

Wat gebeurt er onder de oppervlakte?
Profilizer geeft je inzicht in wat er onder de oppervlakte gebeurt. Los van wat de kandidaat benoemt,  speelt het grootste gedeelte in het onder bewustzijn. Om aan deze gevoelens en emoties woorden te geven is nooit eenvoudig. De Profilizer rapporten geven het handvat om aandacht te geven aan de punten waar de kandidaat zelf nog geen woorden aan weet te geven. Zo kom je in korte tijd tot de kern en dat geeft waarde. De kandidaat voelt snel aan dat er verbinding is en ruimte om de coachingsvraag op te pakken.

Jort Schulting

Organisatie coach

Om mijzelf te kunnen vrijmaken voor het opzetten van een tweede BV zocht ik een projectmanager met de juiste competenties.
Door de Profilizer Relatie-Model meting kregen mijn nieuwe manager en ik een duidelijk inzicht in de vlakken waar wij gemakkelijk synergie op zouden behalen en op welke vlakken we mogelijk wat uitdagingen tegen zouden komen.
Een van de experts van L&D support adviseerde ons op maat hoe dit uitgebreide rapport te lezen en toe te passen.
Deze inzichten helpen ons bijna dagelijks om op plezierige wijze het beste uit de samenwerking te halen.

Jan-Hylke de Jong

Directeur eigenaar Fenicks BV

De Profilizer inzichten gebruik ik als bouwstenen.
Als professional werk ik graag met de beste tools voor mijn adviseurs die allerlei trajecten verzorgen binnen in-, door- en uitstroom van personeel. Daarbij zijn de Profilizer persoonlijkheidsinzichten herkenbaar voor de kandidaten. Ik gebruik de inzichten onder meer om de individuele casuïstiek te koppelen aan strategisch personeelsbeleid.

Anna Nijenhuis

Directeur eigenaar MobiliteitNoord en MobiliteitOost

Profilizer vormt voor ons een van de basiselementen bij aanvang van leiderschapsontwikkeling.
Of het nu gaat om coaching van een professional, een directeur, een programma voor een MT of heel organisatieonderdeel. Met de Profilizer-meting kijken we op een waardevrije wijze nét even dieper onder water dan met een meting of test op het niveau van vaardigheden. Juist daarom werken we bij Auctus met Profilizer. Deelnemers krijgen individueel en op groepsniveau vanuit de meting concrete handvatten om te ontwikkelen. Vaak geeft dat nieuwe perspectieven voor het leven!

Valentijn Spit

Leiderschaptrainer en coach + eigenaar van Auctus – training, coaching en advies

Wat een geweldig meetinstrument!
In februari 2022 heb ik de opleiding Accreditatie gevolgd om professioneel met de Profilizer-Methode te kunnen werken. Ik ben onder de indruk van de mogelijkheden van dit meetinstrument. In mijn werk kan ik dit toepassen op verschillende gebieden: Reflectie, loopbaan coaching, Teamontwikkeling, Werving & Selectie. Vooral het rapport Veerkracht & Groei geeft mij veel handvatten om met mijn coachees aan de slag te gaan. De training is op zeer enthousiaste en professionele wijze gegeven  Vanuit de verschillende rapportages is altijd een duidelijke vertaling gemaakt naar de dagelijkse praktijk in het werken met professionals. Hierdoor heb ik veel handvatten gekregen om direct aan de slag te gaan!

Marieke Vreugdenhil

Loopbaan Coach

Partners

L&D Support werk samen met een aantal partners aan vraagstukken over mentale fitheid, verzuimreductie en veerkracht-vergroting voor mensen binnen organisaties.

Jobport → De slimme totaaloplossing voor vraagstukken op het vlak van loopbaan, verzuim, re-integratie en mobiliteit

Agathon → Wij helpen jou om alles uit jezelf te halen

Revel → Helder denken en doen over veerkracht en verzuim

Fast Lane Vitality → Mentaal gezonde werknemers – Preventief wanneer mogelijk, Curatief waar noodzakelijk